Ügyfélszolgálat: 36-30-8266336


Tanácsadás

Új kérdés
Név:

E-mail:
Kérdés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:

Elküldés
2017-01-27Rinner Tamás 
Kérdés:
Üdv! Multifokális lencse területen van esetleg jobb a Cooper V, biofinity lencsénél?
Válasz:

Kedves Tamás!

 

Az egyik legjobb lencse. Ha bevált, akkor ne váltson másra.


2017-01-22Noémi 
Kérdés:
Tisztelt Tanácsadó!
Tórikus napi kontaktlencsét szeretnék rendelni, a CooperVision Clariti 1 day toric lencséit szimpatikusnak tartom, de úgy tűnik nem gyártanak a dioptriámnak megfelelőt. Az egyik szememnél a CYL=-0,5 AX=45°; a másik szememnél a CYL=-0.75, AX=140°. Szeretnék érdeklődni, hogy, ha napi kontaktlencsét szeretnék, akkor milyen márkájú és milyen CYL és AX értékű lencsét ajánl.
Köszönettel, Noémi
Válasz:

Kedves Noémi!

 

Cylinderes kontaktlencse -0,75 cyl értéktől indul. Mivel emiatt nem teljes a dioptria egyezőség a felírással, ezért én mindenképp próbát javasolnék egy kontroll vizsgálat során. Cylinderes kontaktlencsében jó pl. a J&J 1-day acuvue moist és a CibaVision Dailies Aqua toic is.


2017-01-19Pintér Rita 
Kérdés:
Tisztelt Tanácsadó!
Multifokális lencsét használok.(iwear -3,50 +1). a kérdésem az lenne, hogy multifokális lencséből létezik színes lencse? Várva válaszát köszönettel Rita
Válasz:

Kedves Rita!

 

Tudtommal nem gyártanak.


2017-01-16Szanci 
Kérdés:
Tisztelt Tanácsadó!

2 éve hordok kontaktlencsét.Márkája: iWear Light jobb és a bal is -1,00 -es . Most szeretnék valami jobbra váltani mert állandó probléma nálam a szemszárazság, szemcsepp se nagyon segít. Kérem javasoljon valamit.
VÁlaszát előre is köszönöm.
Válasz:

Kedves Szanci,

 

nagy a választék, teljesség igénye nélkül: biofinity, airoptix aqua család, purevision 2hd ...


2016-12-30Balogh Gábor 
Kérdés:
Színes (kék) fedő lencse érdekelne, barna szemre, ami valóban kék színt mutat felhelyezés után. Dioptria nélküli, esetleg akciós?! ;)
Köszönöm!
Válasz:

Kedves Gábor!

 

Barna szemből kéket varázsolni elég nehéz. Vannak fedő, kék kontaktlencsék, de ezekkel is elég gyatra eredményt lehet elérni. Igazi kék szemszínt egyiktől se várjon.

Pl.: színes lencsék Ezek közül is esetleg az Air Optix Blue vagy Brill. Blue.


2016-12-27Zoltán 
Kérdés:
Kedves Tanácsadó!

Szemszárazsággal küzdök, az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlana erre. Kontaktlencsét hordok (Air Optix N&D), éjjelre kiveszem, de 1-2 hónapja már jelentkezik az a gondom, hogy délutánra elhomályosodik a látásom. Először segít némi dörzsölés rövid időre, aztán cseppentek az ápolófolyadékból (Opti-free pure moist), de már ez se nagyon segít, ezért újabban már inkább nem is hordom a lencsét (se szemüveget, azt nem szeretem, csak vezetéshez használom).
Irodai munkát végzek, számítógép elött, nyilván ez komoly gond, de ezen változtatni sajnos nem lehet. Ha nem ülök gép elött, akkor jobb a helyzet, de mostanában már egy idő után úgy is előjön.
Észrevettem, hogy egyébként is jobban kiszáradok, valószínű a tél nem tesz jót, de jó lenne azért ennek ellenére lencsét használni, ezért gondoltam, hogy valami szemcseppel hátha lehet ezen segíteni.
Válasz:

Kedves Zoltán!

 

Ápolószert cseppent a szemébe? Soha többet! Arra vannak szemcseppek. Mint pl.: Alcon Systane vagy Opti-free Pro szemcseppek.


2016-12-27Horváthné toth Ágnes 
Kérdés:
Tisztelt tanacsado!
En régóta viselek kontaktlencsét. Van az tipus,amikor ejjel,nappal hordhato a kontaktlencse. Olyat keresnék, de itt ilyet nem találok.
Segitseget kérnék.
Köszönöm
Válasz:

Kedves Ágnes,

 

éjjel-nappal viselhető pl.: Alcon Air Optix Aqua Night&Day


2016-12-21Sándor 
Kérdés:
Tisztelt Tanácsadó!
77 éves vagyok, ötven éve szemüveget hordok. Szeretnék áttérni k.lencsére. Kérdésem, hogy van-e olyan lencse, mely
multifokális és tórikus egyben
Válasz:

Kedves Sándor!

 

Igen létezik, a Coopervision proclear multifocal toric xr.


2016-12-21Révész Edina 
Kérdés:
Tisztelt Tanácsadó! A biofinity kontaktlencsét ajànlotta, de a görbületem 8.5-es, az ajánlott márkánál nem találok ilyen görbületűt. A 8.6-os is ideális lenne? Köszönöm válaszát!
Válasz:

Kedves Edina!

 

Kicsi az esély, hogy ne lenne jó a 8.6-os biofinity. Igen jó lencse.


2016-12-14Edina 
Kérdés:
Tisztelt Tanácsadó!
Jelenleg Avaira két hetes, egyik szem -4,25, másik -4,5, 8,5 görbületű kontaktlencsét viselek. Szeretnék havi kontaktlencsére váltani. Melyik kontaktlencsét ajánlaná? A szemem száradásra hajlamos, naponta 8-10 órát ülök gép előtt. Köszönettel: Edina
Válasz:

Kedves Edina,

 

biofinity-t érdemes kipróbálnia, és mellé szemcsepp.


Általános tudnivalók Akciók Vásárlási információk Szállítási információk Garancia